De Senaste Veckor

    De senaste veckor har flytit iväg. Det känns som om allting är framspolat. Jag hade just ett prov på matte, och jag fick en C+. Jag trodde ärlight talat att jag sklle få högre betyg. :( :'( Men det går bra ialla fall.
    Jag ska spela på en fotbolls cup imorrgon. Det ska bli jätte kul! :D Jag hoppas att vi vinner.
    Snart är det Halloween. Jag kan knapt vänta! Jag tror att jag ska vara en Mumie. Det är så att vi ska klä upp oss till skolan. Jag undrar vad de andra ska klä upp sig till?
    Jag har en franska prov nu på måndag. Jag hoppas det går bra. Jag vill få bra betyg i franska. Det är en "End of Unit Test". Matte proven var en "End of Unit Test". Vi ska kunna vad olika job på franska heter, och vädret, var man bor och var man kommer ifrån, klockan, etc. 


    

Hej från Malyasia!

Jesus. Det har varit länge sen. Jag har varit fullt upptagen med alla mina läxor! Plus så har jag fotboll och volleyboll efter skolan.
Jag får många läxor, som du kanske har märkt. Vi måste ha skoluniform. Jag går i sjuan med alla 1999. Den älsta i min klass är en 97a. Men jag är ändå typ den fjärde älsta i min klass. Jag ska börja med Sofia Distans skollan på webben.
Åh just det, jag har träffat en tjej i min klass som kommer från Sverige. Lisa heter hon. Det finns tre Svenskar i min klass, Jesper, Lisa och jag, åh så finns det en norsk, Kamilla. Det visar sig att vi, jag och Lisa, kännde varandra från Kina. Eller, snarare, våra mammor kännde varandra. Men det är ändå kul att jag ock Lisa går i samma klass. För min mamma och Anja, Lisas mamma, hade tappat kontacten. It's a small world.
Jag tar en skolbuss till och hem från skolan. Det är inte så illa. Förutom en tjej. Hon åker på min buss och är en tjej som går i min klass och som följer efter mig och Lisa överallt. Det är så jobbigt! Seriöst jag kan inte stå ut med henne längre. Lisa och jag var tvungen att gå till "School Counselern" för hjälp. Förhoppningsvis så hjälper det.
Jag hade en jätte stor health assignment. Det tog mig två veckor att göra den! Men jag är glad för att jag fick en A+! Det är den högsta betyg man kan få.
Jag fortsätter med franskan och den är jätte svår. Jag fattar nada. Hälften av alla saker som hon säger förstår jag inte. Jag fattar inte det här men, jag fick en A+ på en prov som vi hade. Don't get me wrong, jag är glad att jag fick en A+, men jag förstår inte hur jag kunnde få den.
Sedan har jag matte, som är ganska svår. Jag går i matte hjälp. Vi får lära oss om saker som "4 to the power of 7" som är 16384. Och sedan så lär vi oss, 4n+6y-7v. Och också -10+6=-4. Det är ganska jobbigt. Och snacka inte ens om pie för det förstår jag verkligen inte. Och jag vet att alla som läser det här går i olika skolor och redan, men det är jobbig för mig för jag har inte lärt mig det ännu.
Nu måste jag gå så, Hej så länge!

RSS 2.0